دشمن سرطان
اینجانب به دلیل اشتغال دو عضو خانواده ام در مجموعه وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی با مقوله "طب" بیگانه نبودم و از زمانی که کانال "طب طاهر" را راه اندازی نمودم و مطالعات فراوانی را در زمینه ی "علم تغذیه" و تاثیرات مواد غذایی بر بدن انسان آغاز کردم، بر اساس آن مطالعات دریافتم که این مواد غذایی دشمنی سرسختی با بیماری عصر حاضر یعنی "سرطان" دارند و جلوی پیشرفت سلول های سرطانی را می گیرند.
به ذهنم رسید که مجموعه ی مطالعات و یافته های خود را درباره اقلام غذایی که به عنوان "دشمن سرطان" با آنها آشنا شدم، در اختیار شما مخاطبان گرامی نیز قراردهم:
هندوانه:
این میوه آبدار و شیرین در تنظیم غلظت خون و گردش بهتر خون در بدن و درنتیجه جلوگیری از سکته بسیار مفید بوده و همچنین در درمان سرطان پروستات آقایان نیز مفید ذکر شده است.
عناب:
متاسفانه از پژوهش درباره فواید و خصوصیات دارویی این ماده غذایی و همچنین استفاده از آن به عنوان یک چاشنی غذایی غفلت شده است، اما پژوهشگران سوئیسی در تحقیقات جدید خود دریافته اند که "عناب" تاثیر فراوانی در خشکاندن، نابود کردن و از بین بردن سلولهای سرطانی دارد، لیکن توصیه می گردد که از مصرف بی رویه آن پرهیز شود.
گوجه:
تاثیر فراوانی در مبارزه با انواع سرطان، مخصوصاً سرطان پستان در خانمها و سرطان پروستات در آقایان دارد.
جوانه گندم:
از "جوانه گندم" بسیار درباره تاثیر آن در جلوگیری از پیشرفت سلولهای سرطانی در کتابها و منبع مختلف "طب سنتی" خوانده ام.
پیازچه:
اگر شخصاً کُتُبِ "طب سنتی" را مطالعه نمایید از فواید پیاز( ریز نه درشت) و پیازچه در درمان سرطان، باخبر خواهید شد.
بادام هندی:
این مغزیجات گران قیمت را همچون قرص آنتی بیوتیک( در فواصل زمانی مشخص) مصرف کرده و از تاثیر آن در بهبود وضعیت درمانی خود شگفت زده شوید.
- ۹۸/۱۱/۱۵